Busreis (Ooijpolder – Afrikamuseum)Evenementgegevens

  • Datum:

 

 

 

Het zomerreces is weer achter de rug, en na jaren van corona perikelen hebben we dit jaar weer een busreis georganiseerd. We gaan naar Nijmegen en omstreken, met een tocht met de zonnetrein door de Ooijpolder, lunch op de pannenkoekenboot, bezoek aan het Afrikamuseum en een afsluitend diner bij de Ruggestee in Hoenderloo.

 

Het programma ziet er volgt uit:

8.30 – 8.45 uur  Verzamelen, bij Malkander, Dubbelbeek.

08.45 uur Vertrek uit Apeldoorn

10.00 uur Aankomst bij de Thornsche Molen in Persingen, waar we ontvangen worden met koffie/thee met appelgebak. Na de koffie vertrekken we om 10:45 en maken we met de zonnetrein een rit van 1 uur door de Ooijpolder.

12.00 uur We vertrekken naar de pannenkoekenboot aan de Waalkade in Nijmegen. Tijdens de rondvaart kunt u genieten van pannenkoeken, en natuurlijk van het uitzicht. Hopelijk staat er dan nog genoeg water in de Waal.

14.00 uur We vertrekken naar het Afrikamuseum in Nijmegen. Waar we een rondleiding door het museum kunnen krijgen, of waar u op eigen gelegenheid het museum kunt bekijken.

17.15 uur Na het bezoek aan het Afrikamuseum staat uw chauffeur weer voor u klaar om richting restaurant De Ruggestee in Hoenderloo te rijden, waar u kunt genieten van een heerlijk 3-gangen diner:

  • Groente of kippensoep
  • Hoofdgerecht: Gebraden varkensrollade of een vegetarisch gerecht.
  • Dessert: Veluws vanille roomijs, aardbeien ijs met vruchten & slagroom
  • Inclusief 1 gratis consumptie

20.15 uur Vertrek naar Apeldoorn

20.30 uur Terug bij Malkander, Dubbelbeek

 

De kosten voor dit geheel verzorgde dagje uit bedragen € 35,00  per persoon.

Deelname staat open voor ieder lid (met partner) die zijn/haar contributie heeft betaald.           

Aanmelden: opgave voor deelname uiterlijk op 1 september.

  • Voor dit uitstapje dient u zich vooraf op te geven. Opgeven kan bij Bert Middeldorp, zijn telefoonnummer is  06-42777025 tussen 19.00 uur en 20.00 uur of via email secretaris@vgp-apeldoorn.nl.
  • Aanmelden uiterlijk 1 september. Bij aanmelding graag opgeven of u contant betaalt, of per bank/giro. Tevens vermelden met hoeveel mensen u komt (1 of 2 personen). Ook opgeven of u een vervoersprobleem heeft. Ook aangeven voor welk hoofdgerecht u kiest: rollade//vegetarisch. Eventuele allergieën tevens melden.
  • Als u in het bezit bent van een museumjaarkaart, dit ook even vermelden en op de dag zelf deze kaart meenemen, zodat wij korting op de entree krijgen.

 

Uw bijdrage dient voor 14 september overgemaakt te zijn op girorekening NL11 INGB 0006 2405 11 ten name van Vereniging van Gepensioneerden van Philips Apeldoorn.

 

Bij de Dubbelbeek (daar waar we de soosmiddagen houden) is voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Probeer zelf, via leden bij u in de buurt, een oplossing te vinden voor eventuele transportproblemen door onderling meerijden te regelen. Komt u er echt niet uit dan kan een  bestuurslid wellicht voor een oplossing zorgen.

Een reactie plaatsen