Eindejaarsborrel 2015


Het was weer gezellig druk op de eindejaar bijeenkomst. Naast het kopje koffie en de borrel kon men weer genieten van een fantastisch koud buffet. De eindejaar bijeenkomst is toch bij uitstek een middag om met oud collega’s lekker te kletsen en informatie uit te wisselen. Er waren ruim 60 leden.

Dit jaar waren er gelukkig een aantal mensen die de microfoon durfden te pakken om iets bijzonders te vertellen. Zo weten we dank zij Nico van de Broek dat Apeldoorn een eigen Volkslied heeft, mevrouw Charlotte Puister heeft een paar gedichten voorgedragen (over de kerstboom vanuit het perspectief van de boom, en over de overeenkomsten tussen de Islam en het Christendom) en tenslotte heeft Kees Motshagen ons uitgelegd hoe je als Wokkle Wokkle maker een lintje kunt krijgen.

Het bestuur heeft weer zijn best gedaan om te zorgen voor een fantastisch buffet. Het opmaken van het buffet werd dit jaar door Ine, Rob en Corrie verzorgd, hiervoor onze hartelijke dank. Meer in het bijzonder hebben Corrie en Rob van Kruijssen zich verdienstelijk gemaakt door dit jaar alle inkopen te doen.

Hieronder de foto’s gemaakt door Richard Morgan.