Jaarlijkse busreis, bestemming het Moore museum RuurloEvenementgegevens

  • Datum:

 

Het zomerreces is weer achter de rug, en evenals voorgaande jaren beginnen we het nieuwe seizoen met een dagje uit. Dit jaar gaan we naar de Achterhoek. Eerst bezoeken we het Moore museum in Ruurlo en in de loop van de middag maken we een rondvaart over de Oude IJssel.

 

Het programma ziet er volgt uit:

8.45 – 9.00 uur  Verzamelen, bij Malkander, Dubbelbeek.

09.00 uur Vertrek uit Apeldoorn

10.00 uur Aankomst in Ruurlo, waar we ontvangen worden met koffie/thee met appelgebak. Na de koffie brengen we een bezoek aan het Moore museum waar iedereen op eigen gelegenheid de collectie van schilder Carel Willink kan bekijken.

12.00 uur Aan het eind van de ochtend reizen we verder naar Kasteel Vorden, waar een uitgebreide lunch klaar staat in de kasteelboerderij Het Haantje, met soep vooraf en verschillende broodjes met hartig en zoet beleg, met daarbij koffie/thee/melk.

Als iedereen uitgegeten is vervolgen we de reis naar Ulft. In Ulft ligt de rondvaartboot klaar om een mooie 2 uur durende rondvaart te maken over de Oude IJssel.

18.00 uur Na het varen staat uw chauffeur weer voor u klaar om richting restaurant De Heideroos in Eerbeek te rijden, waar u kunt genieten van een heerlijk 3-gangen diner:

  • Groente- of Tomatensoep
  • Varkensmedaillons met champignonsaus of Zalmfilet met witte wijnsaus, geserveerd met gebakken aardappels, 2 soorten groentes en rauwkost.
  • Vanille roomijs met vruchtjes en slagroom
  • Inclusief 1 gratis consumptie

Op de dag zelf (dus op 11 september) moet u bij aankomst in Ruurlo (om 10:00) uw hoofgerecht keuze (varkensmedaillons of zalmfilet) doorgeven aan de chauffeur.

20.00 uur Vertrek naar Apeldoorn

20.30 uur Terug bij Malkander, Dubbelbeek

 

De kosten voor dit geheel verzorgde dagje uit bedragen € 42,50  per persoon.

Deelname staat open voor ieder lid (met partner) die zijn/haar contributie heeft betaald.            

Aanmelden: opgave voor deelname uiterlijk op 1 september.

  • Voor dit uitstapje dient u zich vooraf op te geven. Opgeven kan bij Bert Middeldorp, zijn telefoonnummer is  06-42777025 tussen 19.00 uur en 20.00 uur of via email  middeldorp@chello.nl. Er kunnen maximaal 40 mensen op de boot, dus de deelname is beperkt tot de eerste 40 personen die zich aanmelden.
  • Aanmelden uiterlijk 1 september. Bij aanmelding graag opgeven of u contant betaalt, of per bank/giro. Tevens vermelden met hoeveel mensen u komt (1 of 2 personen). Ook opgeven of u een vervoersprobleem heeft.
  • Als u in het bezit bent van een museumjaarkaart, dit ook even vermelden en op de dag zelf deze kaart meenemen, zodat wij korting op de entree krijgen.

 

Uw bijdrage dient voor 11 september overgemaakt te zijn op girorekening NL11 INGB 0006 2405 11 ten name van Vereniging van Gepensioneerden van Philips Apeldoorn.

 

Bij de Dubbelbeek (daar waar we de soosmiddagen houden) is voldoende ruimte om uw auto te parkeren. Probeer zelf, via leden bij u in de buurt, een oplossing te vinden voor eventuele transportproblemen door onderling meerijden te regelen. Komt u er echt niet uit dan kan een  bestuurslid wellicht voor een oplossing zorgen.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *