Soosmiddag met een lezing van Liesbeth van den Heuvel: Als een bril niet meer helpt.Evenementgegevens


Graag nodigen wij u uit voor een lezing door mevrouw Liesbeth van den Heuvel:

Als een bril niet meer helpt

 

Liesbeth werkt als gezondheidszorgpsycholoog / neuropsycholoog volwassenzorg bij Bartiméus, een instelling met meerdere vestigingen, voor alle mensen in Nederland die slechtziend of blind zijn.  Bartiméus wil iedereen met een visuele beperking helpen met een zo zelfstandig mogelijk leven. Hier kun je aankloppen wanneer de oogarts constateert: dit zal niet meer verbeteren. In vogelvlucht vertelt Liesbeth van den Heuvel over de meest voorkomende oogaandoeningen bij volwassenen en de mogelijkheden van visuele revalidatie.

 

Na deze lezing volgt de viering van ons 30-jarig jubileum.

Eigenlijk bestonden we vorig jaar al 30 jaar. Maar door coronabeperkingen hebben we dat niet kunnen vieren. De vooruitzichten zijn nu dusdanig positief dat we het nu wel weer aandurven.

Deze viering wordt muzikaal omlijst door het combo Bagami dat rustige achtergrondmuziek gaat spelen. Het is de bedoeling dat we wel met elkaar kunnen praten, en elkaar ook verstaan.

Een cateraar verzorgt een warm en koud buffet, zodat we na afloop voldaan naar huis kunnen gaan. De drankjes zijn op rekening van de vereniging.

Tijdens deze soosmiddag houden we ons aan de regels van het RIVM. Als dat op 9 maart nog van toepassing is, zullen we uw QR-code bij de ingang checken.

Omdat we het aantal mensen aan de cateraar moeten doorgeven, is vooral aanmelden noodzakelijk. Aanmelden is tot 2 maart mogelijk. Het liefst via e-mail naar het e-mailadres dat in de heading van deze convocatie vermeld staat. Telefonisch kan ook: via 06 42777025 op werkdagen tussen 18:00 en 20:00.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *