Eindejaarsborrel 2019


Het was weer gezellig druk op de eindejaarsbijeenkomst…..

Het bestuur heeft weer zijn best gedaan om te zorgen voor een fantastisch buffet. Met behulp van het boodschappenlijstje van vorig jaar hebben Jos en Henriëtte de inkopen gedaan en Riët zorgde voor de stokbroden. Met behulp van de foto van vorig jaar hebben Jos, Henriëtte, Ben en Bert het buffet weer kunnen opmaken. Gelukkig kwam Lex de Vries een uur te vroeg en kon hij ook de handen uit de mouwen steken.

We hadden van te voren de leden opgeroepen een of andere bijdrage te leveren aan deze middag, met een lied, een verhaal of een gedicht. Een aantal mensen heeft hier gehoor aan gegeven en tijdens het buffet moesten we af en toe even stil zijn om te luisteren naar Charlotte (Welkom en een vrolijk verhaal van Poe en Knorretje), Nico (die uitlegt waarom sommige landen door ezels bestuurd worden), Ben (met een verhaal uit het Apeldoornse boekje “Los Zand”, met een verhaal over “kratten Harrie”, een zwerver, die bij de schoenwinkel in de moskee af en toe nieuwe schoenen haalt) en Riët (die uitlegt dat liefde elke naam kan aannemen: “ik heet Esmeralda, zeg maar Liesje”).

De middag was veel te snel voorbij. Rond half zes gingen de laatste deelnemers naar huis, gelukkig was het buffet inmiddels bijna leeg, zodat er niet al te veel meer verloot moest worden. Alleen volgend jaar toch maar wat minder stokbrood inslaan.

Er waren ongeveer 55 mensen, onder wie ca. 10 leden die we anders bijna nooit zien..