Jaarlijks etentje, bij Ei van Columbus


Als afsluiting van de periode voor de zomervakantie hebben we weer van ons gezamenlijk diner genoten. Riët had dit keer gekozen voor een diner bij “Het Ei van Columbus” in Beekbergen.

De opkomst van 37 personen was weliswaar iets hoger dan vorig jaar maar nog steeds wat aan de magere kant. Om goed half zes, toen iedereen gearriveerd was konden we aan tafel en moesten er, altijd moeilijk, keuzes gemaakt worden. Welk voorgerecht kiezen we en daarna vaststellen dat het voorgerecht van de buurman er ook wel erg lekker uitziet… Nadat onze voorzitter, Ben Eggermont, een korte toespraak gehouden had, kon het etentje beginnen. Een geliefd spelletje, voor degenen die soep gekozen hadden, was om te raden welke 4 soorten soep ze voorgeschoteld kregen.

Voor het hoofdgerecht en toetje moest er wederom gekozen worden. Gelukkig geen keuzestress want iedereen had zich voorgenomen er een gezellig etentje van te maken en allerlei nieuwtjes uit te wisselen en uiteraard ook oude herinneringen op te halen.

De tijd vliegt dan voorbij. Iedereen was tevreden. Sommige deelnemers hebben het toetje gemist omdat ze de halve finale Ajax – Tottenham Hotspur niet wilden missen. Of was het om voor de regenbui thuis te zijn…

Hieronder de foto’s gemaakt door Richard Morgan.