Eindejaarsborrel 2018


Het was weer gezellig druk op de eindejaar bijeenkomst. Ben Eggermont opende de bijeenkomst met een korte terugblik op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. En maakte de verrassing al vast bekend: een optreden van Frank Sinatra! Naast het kopje koffie en de borrel kon men weer genieten van een fantastisch koud buffet. De eindejaar bijeenkomst is toch bij uitstek een middag om met oud collega’s lekker te kletsen en informatie uit te wisselen. Veel leden die we anders niet vaak zien, komen wel naar deze bijeenkomst. De bridge-opstelling van de tafels werd al snel om zeep geholpen; mensen willen toch graag in een grote groep bij elkaar zitten.

Dit jaar hadden we Jaap van der Slunt uitgenodigd. Jaap brengt liedjes van Frank Sinatra ten gehore en doet dat erg goed. Hij heeft een steviger postuur dan de “echte” en ziet er ook een stuk beter uit. Jaap heeft ruim een half uur opgetreden en ook verzoeknummers gespeeld. Gelukkig had hij het volume niet al te hoog gezet, zodat onderlinge conversatie nog mogelijk bleek. Jaap kreeg een hartelijk applaus van de toehoorders.

Helaas waren er dit jaar geen eigen bijdrages van leden, dus geen gedicht, anekdote of liedje. Volgend jaar beter….

Het bestuur heeft weer zijn best gedaan om te zorgen voor een fantastisch buffet. Jos en Henriëtte hadden het boodschappenbriefje van vorig jaar weer tevoorschijn gehaald en Ben heeft dit jaar voor stokbrood gezorgd, omdat Ine wegens ziekte verstek moest laten gaan. Ine is herstellende van een heupoperatie en Jos heeft een kaart rond laten gaan waar we onze naam op geschreven hebben. Met behulp van de foto van vorig jaar hebben Jos, Henriëtte, Ben en Bert het buffet weer kunnen opmaken. En ook Richard Oostwal heeft meegeholpen.

Dit jaar hadden Henriëtte en Jos ook voor lucifers gezorgd, zodat de kaarsen dit jaar wel tijdig aangestoken konden worden. Er kwamen veel positieve reacties en na afloop was dan ook bijna alles opgegaan.

Er waren ongeveer 60 leden.

Hieronder staan de foto’s van onze vaste huisfotograaf, Richard Morgan.