Ons jaarlijkse etentje, dit jaar bij Robin Food in Beekbergen


Als afsluiting van de periode voor de zomervakantie hebben we weer van ons gezamenlijk diner genoten. Ine, Riët en Bert hadden dit keer gekozen voor een diner bij “Robin Food” in Beekbergen.

De opkomst van 35 personen was wat aan de magere kant. Vanwege Hemelvaartsdag hadden we het etentje een week verschoven, maar toen was een aantal mensen al met vakantie. De meeste mensen konden de locatie ondanks Google Maps en andere moderne hulpmiddelen moeilijk vinden, en kwamen tenslotte uitgeput en uitgehongerd aan. Bij aankomst werden ze beloond met een drankje op een zonnig terras aan het zwembad.

Om 18:00 uur waren de meeste deelnemers gearriveerd en konden we beginnen aan het 4 gangen menu. Het voorgerecht en het nagerecht werd op een plankje geserveerd en daar stonden dan een tiental gerechten op waaruit je kon kiezen. Binnen de kortste keren was het plankje leeg. Ondertussen kon het hoofgerecht van de menukaart worden gekozen. Na het voorgerecht konden we nog uit 2 soorten soep kiezen. Al met al een geslaagde en verrassende bijeenkomst. De meeste deelnemers kenden de locatie niet.

 

Van onze razende reporter Nico Heiner, een fotoreportage.

En hieronder de foto’s gemaakt door Richard Morgan.